Ege Vitrifiye Bülten

Kamuoyunun Dikkatine!

Ülkemizin  15 Temmuz 2016 tarihinde karşı karşıya kaldığı, Demokrasimizi, Anayasal düzenimizi, birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan menfur saldırıyı POLAT Ailesi, Şirketleri ve tüm çalışanları olarak şiddetle kınıyoruz. 

Halkımızın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı, Hükümetimizi ve Parlamenter Sistemimizi devirme kalkışmasının, Halkımız ve Devlet güçlerimizce omuz omuza etkisiz hale getirilmesi sırasında şehit olan vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Demokratik düzene yapılan ve yapılacak olan hiçbir müdahale asla kabul edilemez. Halkımızın Demokrasi hakkını engelleyen ve hukuk devletini sekteye uğratacak tüm girişimlerin ve en önemlisi insan canına kasteden her türlü hukuk dışı müdahalenin karşısındayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin varlık sebebinin vazgeçilmez değeri olan Demokrasinin devam etmesi hiç kuşkusuz hepimizin ortak temennisidir.

Yaşanan bu olağanüstü sürecin hızla normale dönmesi için her zamankinden daha fazla sağduyu, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız bulunmaktadır. Toplumumuzun bütün unsurlarının birlik olarak bu kötü günleri en kısa sürede atlatacağına ve Demokrasimize her zaman sahip çıkacağına yürekten inanıyoruz.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

 İBRAHİM POLAT HOLDİNG A.Ş