Ege Vitrifiye Bülten

Ege Vitrifiye En Yeni Tasarımlarıyla Unicera’daydı!

Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 10-14 Mart tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da gerçekleşti. Türkiye’nin seramik sağlık gereçlerinde uzman markası olan Ege Vitrifiye, 2020-2021 koleksiyonunu, fuara özel tasarlanan standında ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Ürün geliştirme süreçlerinde - insan sağlığını korumaya yardımcı - hijyeni ve çevreyi göz önünde bulunduran firma, Knidos mat renkler, Tarsos ve geliştirilen Pella serilerini ilk defa sergiledi.

Bu sezonun mimari trendi natürel konsepte uygun üretilen Knidos serisi dört farklı renk alternatifi ile karşımıza çıkıyor. Beyaz, mat beyaz, latte ve antrasit renkleri farklı banyolar için  seçenekler sunuyor. Serinin klozetlerinin kendi renklerinde tasarlanan ince kapakları ürüne zarif ve kendi akışında bir hava veriyor.

Fuarda farklı tipleriyle sergilenen Tarsos bir klozetten beklenen tüm özellikleri kendinde barındırıyor. Hijyenik yüzeyi ve güçlü duruşu seriyi zamansızlaştırıyor, banyolara uzun süre modası geçmeyecek şekilde dâhil oluyor.

Pella serisi Ege Vitrifiye’nin optimum ürünlerinden, 3 farklı klozet tipi ve kusursuz fonksiyonu her banyoya uyum sağlayacak şekilde tasarlandı.

 

Banyolara Yeni Çözüm; Knidos Serisi

Banyo çözümlerinin en iyi örneklerinden biri olarak karışımıza çıkan Ege Vitrifiye yeni Knidos Serisi, mobilya kullanımına uygun; 2 adet 60 cm lavabo ve bir kanalsız klozetten oluşuyor.

Lavabolar şık çizgileriyle modern banyolar için tercih sebebi olurken, çevre dostu yüksek kalitede üretimleri, ürün grubunu eşsiz hale getiriyor. Serinin yeni tip kanalsız klozeti ise yıkama sistemi sayesinde kusursuz hijyen sağlıyor.

Knidos banyo serisinin beyaz renk seçeneği dışında mat beyaz, latte ve antrasit renkleri bulunuyor. Renkli serilerle ilkbaharın enerjisi banyonuza yansıyor.