Ege Vitrifiye Bülten

Ege Vitrifiye’den Cersaie’de Yenilikçi Tasarımlar

Seramik sektörünün buluşma noktası Cersaie, İtalya’nın Bologna kentinde, 23-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Her sene yeni trendlerin belirlendiği köklü organizasyon, sektörün profesyonelleri tarafından yine ilgiyle karşılandı.

Cersaie Fuarı’na düzenli katılım gösteren, başlıca Türk markalardan biri olan Ege Vitrifiye kalite ve tasarımdan ödün vermeyen yenilikçi ürünlerini, fuara özel tasarlanan standında sergiledi. Yeni Pella ve Tarsos klozet serileri, özel desenli lavabo tasarımları ve Knidos serisine eklenen hijyenik kanalsız klozet bu sene Ege Vitrifiye standında ilk defa yerlerini aldı. Firma, tasarım ve hijyene odaklanan tüm ürünlerini fuar süresince tanıttı. Sergilenen ürünler fuar ziyaretçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Ege Vitrifiye’nin toplam üretiminin %75’i başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyada 75 farklı ülkeye ihraç edilmektedir. Firma katma değerli ürünleriyle sektör ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

PELLA; Zamansız Tasarım

Ege Vitrifiye Pella Klozet serisi modası geçmeyecek, yalın çizgilerden oluşuyor. Serinin 3 farklı alternatifte klozeti bulunuyor ve her bir klozet;  tasarım, kalite ve fonksiyonuyla uzun yıllar trendini koruyarak banyolarınızda yerini alıyor. Klozetler yavaş kapanan slim kapaklarıyla rahat bir kullanıma olanak sağlıyor.

TARSOS; Profesyonellerin Tercihi

Tarsos Serisi; duvara tam dayalı, duvara tam dayalı yüksek, tek parça ve asma klozet olmak üzere toplamda 4 farklı klozetten oluşuyor. Seri klozetlerinin 3/6 litre suyla etkin temizlik sağlayan Aquasave özellikleri bulunuyor. Su tasarruflu ürünler, estetik tasarımlarıyla yer aldıkları banyonun havasını değiştiriyor.

KNIDOS; Gerçek Hijyen

Knidos asma klozet, yeni kanalsız yapısıyla suya yön vererek banyolarınıza hijyen getiriyor. Klozetin iç haznesinde hiçbir kanal bulunmadığı için üründe bakteri ve kir oluşumunun önüne geçiliyor. Estetik tasarımı fonksiyonuyla birleşerek kusursuz banyolar yaratıyor.