Ege Vitrifiye Bülten

Ege Vitrifiye'den Unicera'da Parlak Banyo Fikirleri!

 2018 Unicera, Seramik Banyo Mutfak Fuarı 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da ziyaretçilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Tüm firmaların ürünlerini görücüye çıkarttığı fuarda Ege Vitrifiye, Unicera Fuarı’na özel tasarlanan standı ile dikkatleri üzerine çekti. Beş gün süreyle sektör profesyonellerine, ürün portföyündeki, yeni dönem banyo trendlerine yön veren ürünlerini ve markasını tanıttı.

 Ege Vitrifiye 2018’de portföyüne dâhil ettiği anti bakteriyel yüzeyli ürünlerini, mat sırlı serilerini, mevcut serilerine eklediği kanalsız yıkama sistemli klozetlerini, kolay montaj özelliğine sahip iki yeni asma klozetini ve yeni nesil lavabo serisini ilk defa Unicera’da sergiledi. İş ortaklarının görüşleri ve yurtdışı - yurtiçi tüketici tercihlerine yönelik geliştirdiği parlak fikirleri ziyaretçilerden tam not aldı.

 Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş “ Unicera Fuarı her sene düzenli olarak katıldığımız sektör fuarlarından bir tanesidir. Türkiye’de seramik sağlık gereçlerinin gelişimine büyük katkısı vardır. Hem yurtiçinden, hem yurtdışından gelen müşteriler ile kurulan iletişim ticarete dönüşmekte, ülke ekonomisini de canlandırmaktadır. Ege Vitrifiye sektörde yükselen bir ivmeyle ilerlemekte, çevreye değer veren, katma değerli ürünleriyle her geçen gün adından daha söz ettirir hale gelmektedir” dedi.

 2018 Unicera Fuarını başarıyla tamamladıklarını belirten Savaş “ Banyoların hem hijyenik, hem estetik mekanlar olması için birçok kriteri ürünlerimizde bir araya getiriyoruz. Bu sene geliştirdiğimiz mat sırlı serilerimiz, inovatif bağımsız modellerimiz ve yeni nesil lavabolarımız ziyaretçilerin ilgisini çekti. Fuardan aldığımız geri dönüşlerle yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz“ diye belirtti.