Ege Vitrifiye Bülten

Ege Vitrifiye Cersaie Fuarı'na Katıldı!

İtalya’nın Bologna şehri her sene olduğu gibi bu sene de, dünyanın en büyük seramik banyo fuarlarından biri olan Cersaie’ye ev sahipliği yaptı. 24-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen fuar sektör profesyonelleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Son yıllarda tasarıma verdiği değer ile öne çıkan Ege Vitrifiye, portföyünden seçkin ürünleri standında sergiledi. Mat renkli ürünler, kanalsız yıkama sistemine sahip klozetler ve dokulu çanak lavabolar standın en çok ilgi gören ürünleri arasındaydı. Avrupa Ürün Tasarım Ödülüne sahip Catamaran ve Finikia serileri de özel projeler için farklı ülkelerden mimarlar ve tasarımcılara tanıtıldı.

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş “ Cersaie Fuarı uzun yıllardır sektöre hizmet eden, en büyük fuarlarından bir tanesidir. 1983 yılında seramik satıcıları ile seramik satın alıcılarını bir platformda buluşturma amacıyla başlamış, günümüze kadar her sene düzenlenmiş ve geçtiğimiz günlerde ise 36. sını gerçekleştirmiştir. Ege Vitrifiye olarak düzenli katılım gösterdiğimiz Cersaie Fuarı’nı bu sene de başarıyla tamamladık. Özel olarak tasarlanan standımızda beş gün süreyle, dünya standartlarında tasarlayıp ürettiğimiz ürünlerimizi sergiledik, markamızı ve ülkemizi temsil ettik “ diye belirtti.

Cersaie Fuarı’nın ihracata olan katkısını değerlendiren Savaş “ Ege Vitrifiye toplam üretiminin %65’i başta Avrupa olmak üzere dünyada 72 farklı ülkeye ihraç edilmektedir. Cersaie Fuarı’na katılımımız, firmamız için yeni müşteri potansiyelleri yaratırken, takip ettiğimiz güncel trendler, yeni dönem portföy çalışmalarımıza katkı sağlamaktadır. Katma değerli ürünlerimizi doğru platformlarda doğru satın alıcılarla buluşturmamız açısından katılım gösterdiğimiz yurtdışı fuarların önemi büyüktür” diye ekledi.