Ege Vitrifiye Bülten

Enicera Fuarı'nda Ege Vitrifiye Rüzgarı

Her sene olduğu gibi bu sene de Unicera fuarına özenle hazırlanan Ege Vitrifiye, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonellerden tam not aldı. 8-12 Mart tarihleri arasından CNR Expo’da gerçekleşen fuarda, ürün çeşitliliği ve yeni serileri ile beğenileri toplayan firma, markasını ve ürün fonksiyonlarını ilgililere fuar süresince tanıttı.

İlk defa İtalya’da gerçekleşen Cersaie fuarında sergiledikleri, İtalyan tasarımcı Claudio Papa imzalı yeni seri “Catamaran” ın yanı sıra, Selge ve Diamas serilerinde yeni renk alternatiflerini tüketiciler ile buluşturdu. 2017’nin soft renklerini tezgâh üstü, mat sırlı çanak lavabolarla sunarken, patenti Ege Vitrifiye’ye ait hijyenik, kolay temizlenebilen, kanalsız sistemli klozetlerini standında konumlandırdı; böylece firma hem estetik hem de fonksiyonel bakış açısını fuar standına yansıtmış oldu. Her geçen yıl kalitesini bir üst seviyeye taşıyarak ürün portföyünde yenilikler yapan Ege Vitrifiye’nin, doğa dostu, su tasarruflu orta ve üst segmente hitap eden ürünleri ilgileri üzerine topladı.

 

Ege Vitrifiye 2017 itibariyle 75 ülkeye ihracat yapmakta, ulusal ve uluslararası fuarlara sürekli katılım sağlamaktadır.