Ege Vitrifiye Bülten

Ege Vitrifiye Unicera'da Fark Yaratıyor

Vitrifiye sektörüne yön veren firmalardan Ege Vitrifiye, bu sene UNICERA fuarında dünya standartlarında tasarlanmış, yüksek kaliteli ürünlerini sergiliyor. Orta ve üst segmente yönelik özel ürünler geliştiren firma yeni tasarımlarını ulusal ve uluslararası ziyaretçilerle buluşturuyor.

 Tüm dünyada inşaat sektörünün bir parçası haline gelen Ege Vitrifiye hem iç piyasada hem de bulunduğu 75 ülkede ürünleriyle fark yaratıyor. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş “Bu yıl CNR’da gerçekleşecek olan, uluslararası UNICERA Fuarı için ürünlerimizi özenle seçerek hazırlıklarımızı tamamladık. Eylül ayının sonunda katılmış olduğumuz İtalya’daki Cersaie fuarında ilk defa sergilediğimiz İtalyan tasarımcı Claudio Papa imzalı yeni serimiz Catamaran’ın yanısıra, bu fuarda ilk defa profesyonellerle buluşturacağımız tek parça vitrifiye modellerimiz olacaktır.“ dedi.

 Savaş “Unicera Fuarı’nda ilave olarak sergileyeceğimiz bağımsız ürünlerle, portföyümüzdeki boşlukları doldurmayı hedefliyoruz. Geçen sene üst segment kanalsız yapıda ki serimiz Selge ve orta segment Dropia kanalsız ürünlerimizi portföyümüze dahil etmiştik, bu sene de etkin temizlik sağlayan, hijyenik yeni kanalsız ürünlerimizi fuarda görücüye çıkartacağız. Bunun yanı sıra mat sırlı, tezgâh üstü batarya delikli ve batarya deliksiz minimal lavabolarımızı 9 farklı renk alternatifleriyle profesyonellerin beğenisine sunacağız.  " diye belirtti.

 2016 yılında ulusal ve uluslararası birçok fuara katılarak marka bilinirliklerini yükselttiklerini ve satışlarını artırdıklarını belirten Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, 2017 senesinde de Unicera Fuarı ile başlayarak, Türkiye, Almanya, İtalya, Rusya ve Ortadoğu’da fuar katılımlarının devam edeceğini ekleyerek sözlerini noktaladı.

 Ege Vitrifiye Standını, Unicera’da 8-12 Mart tarihleri arasında, 4.Hol 4C02 standında ziyaret edebilirsiniz.