Ege Vitrifiye Bülten

Dünya Vitrifiye Sahnesinde Ege Vitrifiye

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’ta gerçekleşen ISH fuarına katıldı. Fuar süresince sektör profesyonellerini standında ağırlayan firma, yeni ürünlerini ve ürün fonksiyonlarını ilgililerle paylaştı. Ege Vitrifiye’nin ihracat yaptığı Avrupalı müşterileri ve yeni potansiyel müşteriler standa oldukça ilgili gösterdi. Türkiye’de vitrifiye firmaları arasında yaptığı işlerle merak uyandıran öncü firmalardan biri olan Ege Vitrifiye, dünya platformunda da çevre dostu, su tasarruflu ürünleri ve özgün ürün tasarımlarıyla bir kez daha kendini kanıtladı.

Fuarda sergilenen ürünler arasında İtalyan tasarımcı Claudio Papa’ya ait Cataman ve Finikia serileri yoğun ilgi görürken, anti-bakteriyel yüzeyli, hijyenik özelliklere sahip lavabo ve klozetler Ege Vitrifiye standının gözde ürünlerindendi. Kaliteden ödün vermeyen ve iyi tasarımın herkesin hakkı olduğuna inanan marka Genel Müdürü Merter Savaş “Her geçen gün kendimizi geliştiriyor, trendleri yakından izleyerek piyasanın boşluklarına göre ürün çeşitliliğimizi artıyoruz. Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Unicera’dan sonra ISH Fuarında da markamızı ve doğa dostu özgün ürünlerimizi proje yöneticileri, mimarlar, müteahhitler ve tasarımcılar ile paylaştık. Sektörümüz için en önemli fuar olan ISH’de verimli, geleceğe yönelik iyi bağlantılar kurduğumuz 5 gün geçirdik. Şuan ki ihracatımızın büyük bir bölümünü oluşturan Avrupa ülkeleri inşaat sektörü profesyonellerine sahip olduğumuz uluslararası kalite standartlarını, vizyoner bakış açımızı sergilediğimiz ürünler üzerinden anlattık. Bu sene Türkiye’nin ISH’de “Partner Ülke” olarak anılması tüm sektörümüz için gurur vericiydi. Ülkemizin sahip olduğu değerleri ve markaları tüm dünyaya anlatmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye belirtti.

Son yıllarda orta ve üst segmente yönelik ürünleriyle gündeme gelen Ege Vitrifiye banyolarımızı özel yaşam alanlarına çevirmeye devam ediyor.