Ege Vitrifiye Bülten

Yeni Nesil Klozetler ve Vitrifiye Sektörüne Bakış

Vitrifiye sektöründe klozet teknoloji gelişimi sürekli olarak devam ediyor. Yeni nesil klozetler artık daha hijyenik, daha kullanıcı dostu, daha sürdürülebilir ve daha ergonomik olarak karşımıza çıkıyor. Ege Vitrifiye markasının önceliği; insan sağlığı bu yüzden hijyenik anti bakteriyel yüzeylere çok önem veriyor, teknolojileri yakından takip ediyor. Firma, klozetin kapalı kanallı yüzeylerinde bakteri üretmemesi için kanalsız teknoloji ile üretilen ürünlerin sayısını her geçen gün arttırıyor. Kanalsız ürünler sayesinde klozetlerin kolayca temizlenebildiğini ve klozetlerden bulaşabilecek hastalıkları önleyebildiklerini belirtiyor. Doğayı korumanın en önemli görevlerinden biri olduğunu düşünüyor ve  minimum su ile kusursuz bir temizlik sağlayarak, tonlarca su tasarruf edilmesini sağlıyor böylece dünyadaki su kaynaklarını yani gelecek kuşakları koruyor.

Ege Vitrifiye banyo ve tuvaletlerin artık sadece ihtiyaçların görüldüğü alanlar olmaktan çıktığını belirtiyor. İnsanların kendilerini rahat hissettikleri, konforlu zaman geçirdikleri banyolar talep ettiklerini söylüyor. Firma, bu isteklerini karşılamak ve tüketicilere hayal ettiklerinden daha fazlasını yaşatmak istediklerini belirtiyor.

Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe; 2016 yılında katma değerli, tasarıma değer veren ürün ihracatını artıran Ege Vitrifiye portföyüne yeni pazarlar ekliyor. Yeni teknolojilerin (kanalsız ve akıllı kapaklar gibi) kullanıldıkları ürün sayıları arttırıyor, dünyada gelişen teknoloji akımı vitrifiye sektörüne uyarlıyor. Ege Vitrifiye bu sene hem ihracatta hem iç piyasada üst ve orta segmente yönelik ürünler ürettiğini belirtiyor. 2017 yılı hedeflerinin başında sektör olarak ürün pazarları ve ürün portföyünü geliştirerek, Türkiye’de üretilen yüksek kaliteli ürünleri diğer ülkelerin tercih etmesini sağlamak, bunun yanında firma olarak hedeflerinin ise üretim kapasitelerini yeni yatırımlarla artırmak ve katma değeri yüksek, tasarım değeri olan ürünleri Türkiye’nin ve dünyanın büyük projeleri ile buluşturmak olduğunu ekliyor.